/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Precipitațiile vor continua să cadă și pe parcursul zilei de azi, iar temperaturile scad simțitor, îndeosebi la nord

missing
07 iulie 2020, ora 07:09

Meteorologii prognozează ploi însoțite de descărcări electrice și pe parcursul zilei de astăzi. Potrivit prognozelor, va ploua în întreaga țară, iar temperaturile aerului vor scădea simțitor, mai ales în partea de nord a țării. 

La Briceni azi se va încălzi până la +22 de grade Celsius; la Edineț, până la +25 de grade, iar la Soroca, până la +24 de grade. În același timp, la Bălți și Rîbnița la amiază vor fi maxim +26 și, respectiv, + 27 de grade Celsius.

În localitățile din centrul țării maximele temperaturii aerului vor fi de +27 de grade (Orhei); + 28 de grade (Ungheni, Călărași Dubăsari) și +29 de grade (Chișinău și Tiraspol).

La sud la amiază valorile termice vor crește până la +29 de grade (Ștefan Vodă, Cimișlia, Leova) și + 30 de grade (Cahul, Ceadîr-Lunga, Comrat).

Mâine, temperaturile vor mai scădea puțin, iar precipitații sunt așteptate în centrul republicii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram