Aşa-numitele Rolls-Royce Collection Cars sunt întruchipări poetice ale artei și abilității, imaginate în mâinile designerilor mărcii britanice, după care transformate în realitate. Acestea ilustrează măiestria experţilor care fac parte din Bespoke Collective și sunt extrem de limitate în număr.

Încorporând doar cele mai bune materiale și aplicații contemporane, Rolls-Royce Collection Cars sunt executate cu pasiune creativă și precizie tehnică. Aceste mașini captează imaginația clienților din întreaga lume, alăturându-se cronicilor unora dintre cele mai mari și mai istorice Rolls-Royce-uri care au fost create vreodată.

Designul este în mod natural punctul de plecare al acestor eforturi depuse. Pentru noua colecție Wraith Kryptos, pasiunea unui designer pentru criptografie a făcut ca modelul Wraith să devină o pânză dispusă pentru un design complex și clandestin. Colecția va fi formată din doar 50 de mașini care încorporează un labirint de cifre complexe. Află mai multe şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!