/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Premieră: Ediţia limitată Rolls-Royce Wraith Kryptos Collection – maşina cu un cod ascuns

missing
07 iulie 2020, ora 16:32

Aşa-numitele Rolls-Royce Collection Cars sunt întruchipări poetice ale artei și abilității, imaginate în mâinile designerilor mărcii britanice, după care transformate în realitate. Acestea ilustrează măiestria experţilor care fac parte din Bespoke Collective și sunt extrem de limitate în număr.

Încorporând doar cele mai bune materiale și aplicații contemporane, Rolls-Royce Collection Cars sunt executate cu pasiune creativă și precizie tehnică. Aceste mașini captează imaginația clienților din întreaga lume, alăturându-se cronicilor unora dintre cele mai mari și mai istorice Rolls-Royce-uri care au fost create vreodată.

Designul este în mod natural punctul de plecare al acestor eforturi depuse. Pentru noua colecție Wraith Kryptos, pasiunea unui designer pentru criptografie a făcut ca modelul Wraith să devină o pânză dispusă pentru un design complex și clandestin. Colecția va fi formată din doar 50 de mașini care încorporează un labirint de cifre complexe. Află mai multe şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram