/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Premieră: Noul Lexus LS facelift! Noutăţile pe care le-a primit modelul vârf de gamă

missing
07 iulie 2020, ora 12:57

Timpul se scurge şi este de neoprit. Lexus a anunţat premiera modelului actualizat LS, care în prezent este nava-amiral a mărcii nipone.

Noua generaţie a sa, a cincea, a fost introdusă în 2017, iar din momentul lansării pe piaţă pentru prima dată, acum peste 30 de ani, sedanul devenit disponibil în timp în peste 90 de ţări şi regiuni a reuşit să se vândă cumulativ, până la 31 mai 2020, în 870.000 de exemplare!

Actualizările se rezumă în mare parte la patru capitole generale: evoluția ADN-ului Lexus pentru liniște și confort excepțional; aplicarea de Lexus Teammate – complex cu cele mai recente tehnologii avansate de asistență la conducere; aplicarea Gin-ei Luster – o nouă vopsea exterioară înalt tehnologizată care rezultă într-o culoare ce oferă umbre adânci și evidențieri robuste; un interior mai rafinat, de înaltă calitate, făcut cu inspiraţie din meşteşugurile tradiţionale japoneze. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram