Timpul se scurge şi este de neoprit. Lexus a anunţat premiera modelului actualizat LS, care în prezent este nava-amiral a mărcii nipone.

Noua generaţie a sa, a cincea, a fost introdusă în 2017, iar din momentul lansării pe piaţă pentru prima dată, acum peste 30 de ani, sedanul devenit disponibil în timp în peste 90 de ţări şi regiuni a reuşit să se vândă cumulativ, până la 31 mai 2020, în 870.000 de exemplare!

Actualizările se rezumă în mare parte la patru capitole generale: evoluția ADN-ului Lexus pentru liniște și confort excepțional; aplicarea de Lexus Teammate – complex cu cele mai recente tehnologii avansate de asistență la conducere; aplicarea Gin-ei Luster – o nouă vopsea exterioară înalt tehnologizată care rezultă într-o culoare ce oferă umbre adânci și evidențieri robuste; un interior mai rafinat, de înaltă calitate, făcut cu inspiraţie din meşteşugurile tradiţionale japoneze. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!