Automobili Lamborghini și The Italian Sea Group au colaborat pentru a crea “Tecnomar for Lamborghini 63” – un nou iaht al flotei Tecnomar, disponibil într-o ediție limitată, care face referire la data fondării mărcii auto italiene în 1963.

Performanță, plăcere de a conduce, atenție la calitate și detalii, emoție: acestea sunt caracteristicile emotive combinate în cadrul “Tecnomar for Lamborghini 63”, datorită soluțiilor inovatoare de inginerie și unui design distinct unic stilului și tradiției italiene comune.

Acest proiect de iaht cu motor, dezvoltat de Italian Sea Group, a început prin mai multe sesiuni de colaborare, cu contribuția Lamborghini Centro Stile și inspirație de la noul Lamborghini Sián FKP 37 – primul supercar hibrid al mărcii. Află mai multe şi vezi cum arată nava în detalii pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!