/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

“Tecnomar for Lamborghini 63” este un iaht cu 4000 de CP, care va exista într-un număr limitat

missing
07 iulie 2020, ora 10:19

Automobili Lamborghini și The Italian Sea Group au colaborat pentru a crea “Tecnomar for Lamborghini 63” – un nou iaht al flotei Tecnomar, disponibil într-o ediție limitată, care face referire la data fondării mărcii auto italiene în 1963.

Performanță, plăcere de a conduce, atenție la calitate și detalii, emoție: acestea sunt caracteristicile emotive combinate în cadrul “Tecnomar for Lamborghini 63”, datorită soluțiilor inovatoare de inginerie și unui design distinct unic stilului și tradiției italiene comune.

Acest proiect de iaht cu motor, dezvoltat de Italian Sea Group, a început prin mai multe sesiuni de colaborare, cu contribuția Lamborghini Centro Stile și inspirație de la noul Lamborghini Sián FKP 37 – primul supercar hibrid al mărcii. Află mai multe şi vezi cum arată nava în detalii pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram