/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Transport la cerere pentru 100 de dolari! Cum un moldovean a fost prins încercând să aducă în ţară un Audi dat în căutare

missing
07 iulie 2020, ora 17:05

Poliţiştii de frontieră din punctul de trecere Galaţi-rutier au descoperit în cadrul verificărilor şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Audi, de model Q5, de ultimă generaţie, care figurează ca fiind căutat de autorităţile din Italia.

S-a întâmplat în dimineaţa zilei de 6 iulie, în jurul orei 5:00.

Astfel, în punctul de trecere menţionat, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare traversării hotarului cetăţeanul moldovean B.D., în vârstă de 47 de ani, conducând un autoturism marca Audi, înmatriculat în Italia, produs în 2019. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram