Odată cu anularea restricțiilor de zbor, compania aeriană FLYONE a reluat cursele spre toate destinațiile sale, începând cu 1 iulie 2020. Compania depune eforturi maxime, pentru a oferi siguranță atât echipajului, cât și pasagerilor. În acest sens FLYONE vine cu recomandări pentru călători. 

Pasagerii sunt îndemnați:
1. Să nu vină la aeroport, dacă manifestă simptome caracteristice COVID-19.
2. Să opteze pentru procurarea biletelor și efectuarea check-inul online.
3. Masca de protecție, mănușile și dezinfectantul trebuie să fie la îndemână.

Totodată, înainte de zbor, pasagerii trebuie să completeze fișa epidemiologică cu date veridice.

IRINA TORGAI, AUDITOR, DEPARTAMENTUL CALITATE, FLYONE:  „Suntem interesați ca pasagerii noștri să călătorească în condiții sigure. Împreună cu operatorii aeroportuari și companiile de deservire a zborurilor rugăm toți pasagerii noștri să respecte cerințele de scanare termică, la solicitare, și igiena mâinilor. Să păstreze distanța fizică de 1,5 metri în aeroport, la îmbarcare și debarcare.

Toate aeronavele FLYONE sunt curățate după fiecare zbor și dezinfectate zilnic, iar echipajul poartă măști și mănuși. Compania mai informează că, acolo unde factorul de încărcare permite, pasagerii sunt așezați peste un fotoliu.

CRISTIAN PLETINIUC, ÎNSOȚITOR DE BORD, FLYONE: „Toate aeronavele FLYONE sunt echipate cu filtre de aer HEPA, care elimină 99.97% dintre viruși și bacterii. Rugăm mult ca toți pasagerii să respecte indicațiile personalului de la bord.”

Dacă pasagerii se simt rău în timpul zborului. trebuie să informeze imediat echipajul FLYONE.”

“- Se respectă toate restricțiile. – Vă simțiți în siguranță? – Da.”

După aterizare, pasagerii sunt îndemnați să ridice bagajul și să părăsească imediat terminalul aeroportului, păstrând calmul și distanța socială.

MIRCEA MALECA, DIRECTOR GENERAL, FLYONE: “FLYONE va continua să ofere cele mai mici prețuri, în condiții de maximă siguranță. Mai mult ca atât, recent FLYONE a trecut cu succes una dintre cele mai importante evaluări internaționale în domeniul aviației – certificarea IOSA, în cadrul Auditului IATA, ceea ce confirmă siguranța maximă a zborurilor.”

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!