/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Flyone și-a reluat zborurile. Compania propune cele mai sigure condiții la cele mai avantajoase prețuri.

missing
07 iulie 2020, ora 21:13

Odată cu anularea restricțiilor de zbor, compania aeriană FLYONE a reluat cursele spre toate destinațiile sale, începând cu 1 iulie 2020. Compania depune eforturi maxime, pentru a oferi siguranță atât echipajului, cât și pasagerilor. În acest sens FLYONE vine cu recomandări pentru călători. 

Pasagerii sunt îndemnați:
1. Să nu vină la aeroport, dacă manifestă simptome caracteristice COVID-19.
2. Să opteze pentru procurarea biletelor și efectuarea check-inul online.
3. Masca de protecție, mănușile și dezinfectantul trebuie să fie la îndemână.

Totodată, înainte de zbor, pasagerii trebuie să completeze fișa epidemiologică cu date veridice.

IRINA TORGAI, AUDITOR, DEPARTAMENTUL CALITATE, FLYONE:  „Suntem interesați ca pasagerii noștri să călătorească în condiții sigure. Împreună cu operatorii aeroportuari și companiile de deservire a zborurilor rugăm toți pasagerii noștri să respecte cerințele de scanare termică, la solicitare, și igiena mâinilor. Să păstreze distanța fizică de 1,5 metri în aeroport, la îmbarcare și debarcare.

Toate aeronavele FLYONE sunt curățate după fiecare zbor și dezinfectate zilnic, iar echipajul poartă măști și mănuși. Compania mai informează că, acolo unde factorul de încărcare permite, pasagerii sunt așezați peste un fotoliu.

CRISTIAN PLETINIUC, ÎNSOȚITOR DE BORD, FLYONE: „Toate aeronavele FLYONE sunt echipate cu filtre de aer HEPA, care elimină 99.97% dintre viruși și bacterii. Rugăm mult ca toți pasagerii să respecte indicațiile personalului de la bord.”

Dacă pasagerii se simt rău în timpul zborului. trebuie să informeze imediat echipajul FLYONE.”

“- Se respectă toate restricțiile. – Vă simțiți în siguranță? – Da.”

După aterizare, pasagerii sunt îndemnați să ridice bagajul și să părăsească imediat terminalul aeroportului, păstrând calmul și distanța socială.

MIRCEA MALECA, DIRECTOR GENERAL, FLYONE: “FLYONE va continua să ofere cele mai mici prețuri, în condiții de maximă siguranță. Mai mult ca atât, recent FLYONE a trecut cu succes una dintre cele mai importante evaluări internaționale în domeniul aviației – certificarea IOSA, în cadrul Auditului IATA, ceea ce confirmă siguranța maximă a zborurilor.”

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram