Un taur care se găsea pe bancheta din spate a unui Peugeot 206 decapotabil a fost filmat pe o şosea din Cailar, o comună din sudul Franţei. Imaginile au devenit virale, fiind distribuite pe rețelele de socializare din weekend-ul trecut.

În timp ce unii internauți au susținut că este o statuie, alții erau convinși că este într-adevăr un adevărat taur, scrie France Blue. Colegii din redacţia franceză au căutat să afle mai multe detalii despre apariţia virală pe un drum public şi au dat chiar de şoferul în cauză.

Benjamin Bantze, proprietarul animalului, un crescător de tauri, a povestit că pur și simplu nu a avut altă cale de a-l readuce acasă. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!