/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Corpul neînsuflețit al unui bărbat, descoperit de către fiul său pe un câmp din Anenii Noi. Poliția: A fost lovit de fulger

missing
08 iulie 2020, ora 16:39

Un bărbat de 60 de ani a murit, după ce a fost lovit de fulger în timp ce păștea caprele. Potrivit poliției, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit de către fiul său.

Potrivit poliției, bărbatul de 60 de ani, care păștea caprele pe un câmp din Troița Nouă a murit, după ce a fost lovit de fulger. Corpul neînsuflețit a fost găsit de către fiul victimei, care ulterior a anunțat poliția. Potrivit primelor investigații efectuate, medicii legiști nu au depistat urme de moarte violentă pe suprafața corpului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram