/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Gest admirabil din partea unui agent economic. A donat polițiștilor de frontieră două mii de măști medicale

missing
08 iulie 2020, ora 16:41

Un agent economic a donat astăzi, 8 iulie, polițiștilor de frontieră de la Sculeni două mii de măști medicale. Reprezentanții instituției spun că gestul este binevenit, în contextul în care odată cu ridicarea restricțiilor de circulație numărul de pasageri crește. 

„Este de apreciat și binevenit actul de susținere a polițiștilor de frontieră, în special pe cei care sunt antrenați în prima linie de control al trecerii frontierei de stat. Ba mai mult, odată cu ridicarea restricțiilor de circulație transfrontalieră, fluxul de cetățeni va crește semnificativ, iar în aceste condiții este foarte necesară fortificarea măsurii de protecție”, spun oamenii legii.

Anterior, o asociație din Republica Moldova a donat un lot de echipamente împotriva COVID-19 polițiștilor de frontieră, care activează la prima linie de control.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram