Un adevărat haos a fost generat de un şofer din România care a uitat să scoată din buşon şi să pună la loc pistolul pompei de combustibil după ce şi-a realimentat automobilul.

Potrivit informaţiilor disponibile, incidentul s-a întâmplat acum câteva ore într-o staţie de alimentare localizată în preajma Autostrăzii Soarelui, care leagă Bucureştiul de Constanţa.

După ce a alimentat, bărbatul a plecat cu tot cu furtunul de la pompă, în urma lui motorina țâșnind ca dintr-o fântână arteziană. Ceilalţi clienţi, văzând ce s-a întâmplat şi imaginându-şi ce ar urma să se întâmple, au luat-o la fugă de teamă că totul va sări în scurt timp în aer. Citeşte continuarea şi vezi imagini video de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!