/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Mercedes-Benz începe să prezinte noul S-Class: Iată ce sistem multimedia are

08 iulie 2020, ora 14:36

Până la premiera programată pentru luna septembrie din acest an, Mercedes-Benz a decis să prezinte pe etape, în cadrul unor prezentări online dedicate, câteva dintre caracteristicile cheie ale noii generaţii S-Class.

Prima parte este despre sistemul multimedia MBUX, care pe modelul vârf de gamă va fi disponibil într-un format absolut nou.

Noul S-Class va introduce a doua generaţie a sistemului multimedia lansat în 2018 pe noul A-Class. Acesta va fi afişat pentru prima dată pe un ecran tip portret. Opţional poate fi pe bază de OLED şi cu feedback haptic. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD pentru a te minuna de tehnologiile care se vor găsi pe un automobil de serie, ce va fi disponibil şi în Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram