Până la premiera programată pentru luna septembrie din acest an, Mercedes-Benz a decis să prezinte pe etape, în cadrul unor prezentări online dedicate, câteva dintre caracteristicile cheie ale noii generaţii S-Class.

Prima parte este despre sistemul multimedia MBUX, care pe modelul vârf de gamă va fi disponibil într-un format absolut nou.

Noul S-Class va introduce a doua generaţie a sistemului multimedia lansat în 2018 pe noul A-Class. Acesta va fi afişat pentru prima dată pe un ecran tip portret. Opţional poate fi pe bază de OLED şi cu feedback haptic. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD pentru a te minuna de tehnologiile care se vor găsi pe un automobil de serie, ce va fi disponibil şi în Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!