/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Oficial: Fernando Alonso se întoarce în Formula 1! Echipa care l-a recrutat

08 iulie 2020, ora 15:39

Renault DP World F1 Team are plăcerea să-l confirme pe Fernando Alonso alături de Esteban Ocon în line-up-ul său pentru sezonul competiţional din 2021!

Participant la 314 Grand Prix-uri, în care a înregistrat 32 de victorii și a urcat pe 97 de podiumuri, Fernando se alătură Echipei Renault DP World F1 pentru mai multe sezoane.

Având în vedere legătura istorică și emoțională puternică dintre echipă și pilotul spaniol (Renault și Fernando au câștigat cele două titluri de campion mondial împreună în 2005 și 2006) această decizie este atât îndrăzneață, cât și semnificativă pentru viitor. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram