auto

Premieră mondială: Noul Audi Q4 Sportback e-tron concept! Model de serie deja în 2021

08 iulie 2020, ora 08:37
Distribuie:

Premieră de la Audi. Noul Audi Q4 Sportback e-tron concept a debutat în cadrul unei prezentări online în seara zilei de ieri, demonstrându-ne că viitorul SUV de serie Q4, al cărui concept l-am văzut la Salonul Auto de la Geneva în 2019, va exista şi într-o caroserie coupe!

Din punct de vedere tehnic, sunt gemeni identici, dar din punct de vedere al formei lor, fiecare are propriile caracteristici inconfundabile și caracteristice: conceptul Audi Q4 e-tron le-a oferit vizitatorilor Salonului Auto de la Geneva din 2019 gustul primului SUV electric compact de la Audi.

Cu Q4 Sportback e-tron concept, brandul prezintă acum al doilea model al liniei de produse care va intra în producție în 2021 ca un SUV Coupe! Află mai multe detalii despre dotările maşinii şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram