România: O grupare infracțională specializată în obţinerea ilegală a permiselor de conducere, destructurată

08 iulie 2020, ora 17:13
Distribuie:

În urma a 61 de percheziții efectuate în opt județe și municipiul București, în România a fost destructurată o grupare infracțională formată din cetățeni români și străini, bănuită că facilita obținerea ilegală de permise de conducere românești, inclusiv prin preschimbarea unor permise contrafăcute eliberate de autorități din alte state.

La data de 8 iulie 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești și procurorii D.I.I.C.O.T au efectuat 61 de percheziții domiciliare și au pus în executare 79 de mandate de aducere, în județele Prahova, Dâmbovița, Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Botoșani, Dolj, Constanța și municipiul București.

Toate în cadrul unui dosar penal ce vizează implicarea mai multor persoane în obținerea ilegală de permise de conducere româneşti, prin preschimbarea unor permise contrafăcute eliberate de autorităţi din alte state. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD şi află la ce sumă impunătoare se ridica taxa pentru un singur permis.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram