auto

Un hatchback şi un sedan compact, ambele electrice, ar fi pregătite de Jaguar. Iată cum ar putea arăta

08 iulie 2020, ora 09:57
Distribuie:

Producătorul britanic Jaguar ia în considerare posibilitatea de a aduce pe piață câteva modele de un tip fundamental nou pentru ei înșiși. Printre ele – un sedan pur electric și un hatchback cu un sistem de propulsie similar.

În același timp, marca poate abandona complet dezvoltarea de noi generaţii a modelelor XE (sedan compact) și XF (care există în caroserii sedan şi break). Despre aceste lucruri scrie Autocar cu referire la declarații ale unor persoane din conducerea Jaguar Land Rover.

În următoarele 12 luni, Jaguar Land Rover va implementa un plan tactic de redresare a afacerilor care vizează depășirea consecințelor negative ale “crizei coronavirusului”. Producătorul auto ia în considerare, de asemenea, posibilitatea de a produce un model de masă sub marca Jaguar, care ar putea aduce companiei bani reali. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram