/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Jair Balsonaro și-a dat jos masca în fața jurnaliștilor, imediat după ce le-a confirmat că are coronavirus

missing
08 iulie 2020, ora 17:41

Președintele Braziliei a declarat marți că este infectat cu noul coronavirus. Jair Balsonaro a făcut anunțul în fața mai multor jurnaliști, iar pentru a-i convinge că se simte de fapt bine, și-a scos masca și s-a îndepărtat câțiva pași. Gestul lui Balsonaro, care a pus la îndoială gravitatea pandemiei de Covid – 19, a stârnit numeroase critici.

„Sunt bine, mă simt bine. Aș vrea chiar să fac o plimbare pe aici, însă nu pot, din cauza recomandărilor medicale”, le-a spus președintele brazilian reprezentanților presei.

Jair Balsonaro a fost surprins de mai multe ori de la începutul pandemiei strângându-le oamenilor mâinile și făcând băi de mulțime. De fiecare dată, nu a purtat mască.

În Brazilia, au avut loc mai multe proteste provocate de modul în care Balsonaro a gestionat pandemia de coronavirus, Brazilia fiind a doua cea mai afectată țară din lume de Covid – 19, după numărul de cazuri înregistrate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram