/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Acum 30 de ani a fost lansat Opel Kadett Impuls I

missing
09 iulie 2020, ora 13:03

O autonomie de 337 de kilometri în ciclul WLTP. O acceleraţie de la 0 până la 100 km/h în 8.1 secunde. O baterie de 50 kWh care se încarcă rapid până la 80% din capacitate în 30 de minute. Noul Opel Corsa-e este potrivit pentru utilizarea zilnică, o mașină electrică pentru toată lumea, însă ştiţi care îi este strămoşul?

Marca germană marchează în 2020 trei decenii de la crearea lui Kadett Impuls I – un vehiculul de cercetare făcut special pentru deplasările în oraș.

Testările sale urmăreau cât de bine s-ar potrivi traficului urban o mașină electrică bazată pe modelul de serie Kadett și care să păstreze cât mai bine spațiul interior, capacitatea portbagajului, precum și sarcina utilă a modelului de serie. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram