/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Grădinițele din regiunea transnistreană își reiau curând activitatea

missing
09 iulie 2020, ora 13:22

Grădinițile din regiunea transnistreană își vor relua treptat activitatea începând cu 20 iulie curent. Un anunț în acest sens a fost făcut astăzi pe site-ul oficial al liderului de la Tiraspol.

Potrivit informațiilor, pentru început își vor relua treptat activitatea instituțiile preșcolare pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3-7 ani. Deocamdată, nu a fost luată nicio decizie privind redeschiderea creșelor.

Sursa menționează că tot personalul va fi examinat de către o comisie specială conform tuturor recomandărilor oficiale în perioada pandemiei.

Ultimele date prezentate de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale arată că până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 18 471 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1290 în regiunea transnistreană.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram