/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Încă 195 de persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus

missing
09 iulie 2020, ora 17:28

Alte 195 de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate, astăzi, 9 iulie, în Republica Moldova, dintre care unul este de import. Bilanțul persoanelor contaminate urcă la 18 666, potrivit ultimelor date prezentate de către Ministerul Sănătății.

Din numărul total de cazuri, trei sunt din regiunea transnistreană, iar un caz este de import din Cipru. În total, astăzi au fost efectuate 1 720 de teste, dintre care primar – 1176 şi repetat – 544.

Astăzi au fost înregistrate nouă cazuri în rândul lucrătorilor medicali: medici – doi, asistenți medicali – șapte. Până la ziua de azi, 11 936 persoane au fost tratate de COVID-19.

Reprezentanții Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează și despre înregistrarea a încă nouă decese provocate de COVID-19 în R. Moldova. Astfel, bilanțul național ajunge deja la 624 de cazuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram