/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

KIA a început să producă noul Sorento! SUV-ul va ajunge şi poate fi comandat deja în Moldova

missing
09 iulie 2020, ora 11:23

KIA a demarat producția noului său model Sorento Hybrid, ce reprezintă prima integrare a puterii electrificate pe SUV-ul navă-amiral al mărcii la nivel global. Maşina poate fi deja comandată şi în ţara noastră, primele exemplare fiind aşteptate deja în luna august!

Construită conform celor mai exigente standarde de calitate, cea de a patra generație a modelului Sorento este produsă la fabrica Hwasung KIA din Coreea de Sud, variantele hybrid, diesel și pe benzină ale SUV-ului fiind asamblate pe aceeași linie de producție.

Primele modele hybrid care vor părăsi linia de producție sunt destinate pieței europene, iar automobilul va intra în producție în curând, de asemenea, pentru America de Nord la fabrica din West Point, Georgia, SUA. Află mai multe, dar şi cât costă noul Sorento în Moldova, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram