KIA a demarat producția noului său model Sorento Hybrid, ce reprezintă prima integrare a puterii electrificate pe SUV-ul navă-amiral al mărcii la nivel global. Maşina poate fi deja comandată şi în ţara noastră, primele exemplare fiind aşteptate deja în luna august!

Construită conform celor mai exigente standarde de calitate, cea de a patra generație a modelului Sorento este produsă la fabrica Hwasung KIA din Coreea de Sud, variantele hybrid, diesel și pe benzină ale SUV-ului fiind asamblate pe aceeași linie de producție.

Primele modele hybrid care vor părăsi linia de producție sunt destinate pieței europene, iar automobilul va intra în producție în curând, de asemenea, pentru America de Nord la fabrica din West Point, Georgia, SUA. Află mai multe, dar şi cât costă noul Sorento în Moldova, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!