/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Litvinenco: Mi s-a creat impresia că Gațcan și la WC era petrecut de către oameni din PSRM

missing
09 iulie 2020, ora 23:08

„Mi s-a creat impresia că Gațcan și la WC era petrecut de către oameni din Partidul Socialiștilor (PSRM). Despre aceasta a declarat deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Sergiu Litvinenco în cadrul emisunii „Cutia Neagră” de la tv8.

„Ați văzut că cineva îi depune cererea, cineva îi scrie postări, cineva îl strânge între doi socialiști și îl țin. Acum pe bune, aceasta nu e glumă, mie mi s-a creat impresia că chiar și la WC era petrecut de către oameni din PSRM”,

Drept replică, deputatul socialist Nicolae Pascaru a declarat următoarele: „Nu este corect, este o improvizare”.

După ce a revenit din România echipa tv8 a fost pe 7 iulie în curtea blocului în care locuiește deputatul Ștefan Gațcan împreună cu familia și a văzut că aceștia sunt păziți de către angajații Serviciului Protecție și Pază de Stat (SPPS). Cei din urmă au spus că începând cu 1 iulie asigură protecția și paza deputatului.

De cealaltă parte, parlamentarul socialist Bogdan Țîrdea este de părere că Ștefan Gațcan ar fi fost amenințat de cei de la „Pro Moldova”, de aceea a solicitat serviciile SPPS, pentru a-i fi asigurată siguranța familiei.

Deși legea spune că cei reveniți de peste hotare trebuie să stea 14 zile în carantină, deputatul Ștefan Gațcan nu a respectat această obligație. Pentru TV8, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Interne a precizat că oamenii legii vor examina cazul.

Astfel, prezența deputatului la ședința parlamentară a provocat discuții aprinse. Opoziția i-a cerut explicații despre cum a dispărut din țară și de ce nu s-a autoizolat, după ce a revenit în weekend din România.

Însă, la toate aceste întrebări deputatul a răspuns cu tăcere. A făcut un comentariu doar pe o rețea socială, unde a spus că nu putea fi indiferent de haosul creat în Parlament, așa că a venit la ședință pentru a ajuta țara să nu intre în blocaj.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram