/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Maria Ciobanu, în sala plenului: „Dl Gațcan, dacă v-a mai rămas ceva din șira spinării, părăsiți Parlamentul”

09 iulie 2020, ora 12:20

Deputata Platformei Demnitate și Adevăr în Parlament, Maria Ciobanu a declarat că plecarea și, ulterior, revenirea deputatului Ștefan Gațcan sunt o rușine pentru întregul Legislativ și i-a cerut parlamentarului socialist să părăsească sala plenului. Președintele Comisiei juridice, numiri și imunități, Vasile Bolea, a anunțat că Ștefan Gațcan și-a retras cererea de demisie din funcția de deputat.

Maria Ciobanu, deputată Platforma Demnitate și Adevăr:Dl Gațcan, cetățenii vă roagă să veniți la tribună și spuneți ce vi s-a întâmplat, pe unde ați umblat. Aveți toți dinții în gură? Sunt reduceri la mall? Ceea ce a făcut dl deputat Gațcan e o rușine pentru întreg Parlamentul R. Moldova. A ajuns Parlamentul într-un hal fără de hal. Dl Gațcan, dacă v-a mai rămas ceva din șira spinării dreaptă și nu-i stâlcită complet, vă rog să părăsiți Parlamentul.”

Astăzi, deputatul Ștefan Gațcan a venit la ședința Parlamentului. Acesta susține că, deși a decis anterior să plece din politică, și-ar fi schimbat planurile după ce a înțeles că retragerea sa e folosită pentru blocarea activității Legislativului. Ștefan Gațcan și-a retras cererea de depunere a mandatului și rămâne deputat PSRM.

/FOTO/ Deputatul Gațcan și-a retras cererea de depunere a mandatului. Bolea: „Comisia a retras proiectul  de hotărâre”

 

Gațcan revine în Parlament și rămâne deputat…socialist. „M-am prins într-un joc politic”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram