/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Parlamentul a votat în lectură finală pedepse pentru participanţii la curse ilegale şi organizatorii acestora

missing
09 iulie 2020, ora 14:48

Participarea conducătorului mijlocului de transport la întreceri, concursuri sau antrenamente neautorizate pe drumurile publice de pe teritoriul Republicii Moldova va fi sancționată, inclusiv penal!

Parlamentul a examinat și votat, în ședința de astăzi, în a doua lectură, finală, de către 84 de deputaţi, un proiect de lege pentru modificarea unor acte normative în acest sens.

Spre deosebire de prevederile anunţate în proiectul de modificare a legii, anunţat pentru consultări publice încă în luna mai, s-au operat câteva modificări. Să le luăm pe rând. Citeşte continuarea pe AutBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram