De necrezut! Pentru noul Suzuki Jimny a pornit o numărătoare inversă de existenţă pe piaţa europeană! Motorul său nu va mai corespunde în curând noilor norme de emisii, astfel încât modelul carismatic va fi nevoit să plece.

A patra generație Suzuki Jimny a devenit un real succes în unele piețe. De exemplu, în Japonia, cozile de aşteptare se întind pe o durată de aproximativ un an. În Europa, mașina este, de asemenea, într-o cerere stabilă: în 2019 vânzările au crescut cu peste 1.5 ori, la 16.605 unităţi.

Jimny este vândut în Europa numai cu un motor pe benzină K15B, natural aspirat, cu un volum de 1.5 litri. Citeşte articolul complet şi află ce soluţie ar exista pentru păstrarea maşinii în Europa, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!