/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Viața a luat o altă întorsătură. Depistat cu cancer la creier, un tânăr de 23 de ani are nevoie de susținere

missing
09 iulie 2020, ora 21:06

Visa la o carieră de succes și la o familie cu mulți copii. Dar, în urmă cu zece zile, viața lui Vladislav a luat o altă întorsătură, după ce medicii i-au dat un verdict dureros: cancer la creier, la doar 23 de ani. Unica șansă de salvare este o operație riscantă și foarte costisitoare. Tânărul nu are acești bani, iar părinții nu-l pot ajuta, fiind și ei bolnavi.

„Trebuie să întreprindem ceva cât mai urgent. Și chirurgul a spus că se va stinge lumina, în alt sens…”.

Totul a început în luna martie, odată cu primele simptome. Vladislav se afla cu iubita sa în Rusia, unde își fac studiile. În luna mai, au revenit acasă și au început investigațiile. Rezultatele i-au șocat.

VLADISLAV ALBU, BĂLȚI: „Mi-au spus că în Moldova nu fac așa operații, iar dacă o fac este periculos. Mi-au spus în mod repetat că intervenția este foarte periculoasă. Cel mai mult mă îngrijorează acest lucru”.

Cu o maladie teribilă, dar cu o dorință imensă de a trăi, Vladislav a decis că se va opera și va merge mai departe. Medicii din țară nu i-au dat prea multe șanse. În schimb, o clinică din Rusia este gata să-l salveze. Dar, operația costă peste 11 mii de euro. Tânărul speră că oamenii îl vor ajuta să-și realizeze visele.

VLADISLAV ALBU, BĂLȚI: „Vreau mereu să învăț, sincer. Este visul meu cel mare. Studiile, să învăț limbi străine, dacă voi avea posibilitate”.

Părinții lui Vladislav sunt și ei grav bolnavi. Tânărul este susținut doar de bunica și iubita sa.

DARIA BEZUȘCO, BUNICA LUI VLADISLAV: „Prietenii, cunoscuții, au făcut donații, fiecare cât a putut. Și eu voi dona puțin, dar nu putem aduna această sumă. El nu are pe nimeni în afară de mine. Tatăl este bolnav, mama este bolnavă. Eu am 84 de ani, am obosit”.

ECATERINA PUȘCAȘ, PRIETENA LUI VLADISLAV: „Sunt mereu alături de el, îl ajut. Este greu, trebuie să fii puternic, pentru ca lui să-i fie mai ușor”.

Cei care doresc să-l ajute pe Vladislav, pot face danații în conturile afișate pe ecran sau pot apela familia acestuia, la numărul de telefon 068454755.

Cont personal Sberbank, Vladislav Albu – 40820 810 8 38 29 8920072
Număr card bancar Sberbank, Vladislav Albu – 4276 3801 6971 3455
Număr card bancar Moldindconbank, Svetlana Pușcaș, ruda lui Vladislav – 5574 8402 6882 3782

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram