/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Accident cu un şofer beat în Bălţi. A intrat cu maşina în arbuşti

missing
10 iulie 2020, ora 10:07

Un şofer moldovean şi-a “parcat” automobilul printre nişte arbuşti plantaţi pe strada principală a municipiului Bălţi, strada Ştefan cel Mare.

De fapt, maşina a fost dusă intenţionat într-acolo după ce conducătorul, turmentat fiind, a pierdut orientarea în spaţiu.

Ofiţerul de presă al IP Bălţi Eugenia Molceanov a declarat pentru AutoBlog.MD că ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că şoferul era în stare de ebrietate avansată, testul alcoolscopic cu aparatul Drager indicând tocmai 1.22 mg/l în aerul expirat! Citeşte continuarea articolului şi vezi mai multe imagini de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram