/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Ai visat mereu la un Nissan GT-R? Iată-l pe cel mai potrivit pentru Moldova

missing
10 iulie 2020, ora 17:25

Nissan GT-R este un automobil de cult, care se poate găsi şi în Republica Moldova, dar şi care foarte uşor se poate supune modificărilor de ordin tehnic. Îmbunătățirile făcute cel mai des au în principal un singur scop – creșterea puterii și îmbunătățirea indicatorilor de viteză.

Dar cum rămâne la capitolul off-road, s-a întrebat cineva, deşi modelul nicidecum nu a fost dezvoltat de niponi pentru a merge înafara asfaltului? Întrebarea sună bizar, însă s-a decis oferirea unui răspuns.

Nissan GT-R Offroad Godzilla 2.0 este un proiect care s-a născut din ideea nebună de a face un automobil super sport unul capabil şi de off-road. Citeşte continuarea articolului şi află pentru cât se vinde acest autovehicul unic în lume, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram