/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

COVID-19 a provocat alte trei decese. Câți pacienți se află în stare gravă

missing
10 iulie 2020, ora 11:07

363 de pacienți infectați cu noul coronavirus se află în stare gravă, dintre care 26 sunt conectați la aparate de respirație asistată. Totodată, starea a 1025 de persoane este de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare

Totodată, în dimineața zilei de vineri, 10 iulie, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) raportează trei decese noi cauzate de COVID-19:

Deces 625: Bărbat de 80 ani, din mun. Chişinău, internat la Institutul de Medicină Urgentă, pe 22 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă și inflamatorie.

Deces 626: Femeie de 53 ani, din r-nul Străşeni, transferată din IMSP SR Străşeni, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 2 iulie.Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II, obezitate gr. III, cardiopatie hipertensivă, dismetabolică.

Deces 627: Femeie de 68 ani, din mun. Chişinău, internată la Spitalul Clinic Republican, pe 6 iulie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr II, obezitate gr. I, encefalopatie discirculatorie mixtă.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 18 666 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1293 în Transnistria.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram