Vă mai aminţiţi de clipul video viral, care apropo a fost şters de către autor la scurt timp după ce am publicat articolul de dimineaţă, în care nişte minori dansează lângă o maşină de poliţie cu girofarul şi luminile de semnalizare incluse?

Aflaţi că totul s-a întâmplat chiar în Chişinău, iar poliţia are să ofere nişte explicaţii după ce am solicitat o reacţie de la autorităţi.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei, în noaptea de 6 iulie curent, în jurul orei 03:00, unitatea de gardă a Inspectoratului de Poliție Buiucani a fost sesizată despre faptul că mai multe persoane perturbă ordinea publică la intersecția străzilor Pelivan și Suceava. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!