Bine cunoscutul crossover Chevrolet Niva nu mai este Chevrolet Niva. De acum, din iulie 2020, această mașină va fi produsă şi vândută sub denumirea LADA Niva!

Producătorul auto de pe malul râului Volga a dezvăluit primele imagini cu primele maşini asamblate sub propriul deja brand. Acestea dispun de o nouă grilă de radiator, un nou panou de bord în spatele volanului, dar şi de logourile mărcii auto ruseşti.

Amintim că VAZ-2123, ori mai bine spus a doua generaţie Niva, a fost un model pe deplin dezvoltat de AvtoVAZ încă în anii nouăzeci, iar în 2000-2001 a fost lansat un lot comercial de astfel de maşini sub marca LADA. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!