/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Motiv de mândrie în Rusia. Chevrolet Niva a devenit LADA Niva cu drepturi depline

10 iulie 2020, ora 14:47

Bine cunoscutul crossover Chevrolet Niva nu mai este Chevrolet Niva. De acum, din iulie 2020, această mașină va fi produsă şi vândută sub denumirea LADA Niva!

Producătorul auto de pe malul râului Volga a dezvăluit primele imagini cu primele maşini asamblate sub propriul deja brand. Acestea dispun de o nouă grilă de radiator, un nou panou de bord în spatele volanului, dar şi de logourile mărcii auto ruseşti.

Amintim că VAZ-2123, ori mai bine spus a doua generaţie Niva, a fost un model pe deplin dezvoltat de AvtoVAZ încă în anii nouăzeci, iar în 2000-2001 a fost lansat un lot comercial de astfel de maşini sub marca LADA. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram