/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Primul electromobil Dacia a fost văzut la teste la 40 km de hotarul cu Republica Moldova

missing
10 iulie 2020, ora 13:11

Primul electromobil Dacia a fost deja scos la teste. Câteva prototipuri au putut fi observate în mai multe oraşe din România, având numere de probe de Argeş, judeţul în care e localizată uzina din Mioveni, inclusiv în parcarea unui mall din Brăila.

Oraşul de pe malul Dunării se află la mai puţin de 40 de km de Giurgiuleşti, localitatea din extremul sud al Republicii Moldova.

Din câte putem observa, primul electromobil Dacia nu este un autovehicul complet nou, ceea ce rezultă că este gata de mult timp, în prezent efectuându-se doar careva ajustări. Citeşte continuarea şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram