/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

SUA: Cum un american a reuşit să fure în jur de 2000 de chei de la maşini noi, după care să le vândă pe eBay

missing
10 iulie 2020, ora 12:34

Cine a spus că “America e ţara tuturor posibilităţilor” nu s-a înşelat deloc. Peste ocean s-a descoperit o schemă incredibilă, în baza căreia un american şi-a făcut o mică avere din vânzarea a sute de chei de la maşini noi! De unde le lua şi cât a câştigat, vedeţi în cele ce urmează.

Potrivit informaţiilor din presa americană, chiar şi cea auto relatând despre caz, încă din decembrie 2017, Ford, grupul FCA și General Motors, au descoperit că multe mașini noi, care pleacă din Michigan pe cale ferată, ajung la dealeri cu o singură cheie în loc de două.

După doi ani de anchetă, s-a aflat că unul dintre angajații companiei care asigura transportul pe căi feroviare a automobilelor le furase. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram