Cine a spus că “America e ţara tuturor posibilităţilor” nu s-a înşelat deloc. Peste ocean s-a descoperit o schemă incredibilă, în baza căreia un american şi-a făcut o mică avere din vânzarea a sute de chei de la maşini noi! De unde le lua şi cât a câştigat, vedeţi în cele ce urmează.

Potrivit informaţiilor din presa americană, chiar şi cea auto relatând despre caz, încă din decembrie 2017, Ford, grupul FCA și General Motors, au descoperit că multe mașini noi, care pleacă din Michigan pe cale ferată, ajung la dealeri cu o singură cheie în loc de două.

După doi ani de anchetă, s-a aflat că unul dintre angajații companiei care asigura transportul pe căi feroviare a automobilelor le furase. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!