/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un proiectil din cel de-al Doilea Război Mondial a explodat sub un tractor la Căușeni. Starea șoferului

missing
10 iulie 2020, ora 17:25

Un bărbat de 51 de ani a scăpat nevătămat, după ce un proiectil de pe timpul celui de-al Doilea Război Mondial a explodat sub tractorul cu care prelucra un teren agricol din apropierea orașului Căușeni. 

Polițiștii au fost alertați în această dimineață, 10 iulie, în jurul orei 10:10 de către proprietarul terenului agricol, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din orașul menționat mai sus. În urma exploziei tractorul a fost deteriorat. Din fericire, persoane rănite nu au fost.

Bărbatul de 51 de ani este mecanizator și conducea un tractor de de model “Claas 850 Axion”. În prezent, sunt efectuate acțiuni de constatare în contextul stabilirii circumstanțelor .

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram