/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Ciocniri în fața Parlamentului de la Atena. Ce-i nemulțumește pe protestatarii greci

10 iulie 2020, ora 09:23

Zece mii de greci s-au adunat joi seară în fața Parlamentului din Atena pentru a contesta un proiect de lege privind reglementarea protestelor de stradă. Inițial pașnică, manifestația a degenerat în cele din urmă în ciocniri cu scutierii, scrie digi24.ro.

Situația a scăpat de sub control după ce din mulțime, mai mulți manifestanți au aruncat cu sticle incendiare în direcția cordonului de polițiști. Scutierii au ripostat cu gaze lacrimogene și au dispersat rapid protestatarii furioși.

Oamenii au ieșit în stradă împotriva legii demonstrațiilor, care introduce o serie de limite pentru organizarea protestelor, chiar le interzice, dacă autoritățile consideră că reprezintă un pericol la adresa siguranței publice. De asemenea, organizatorii ar urma să fie trași la răspundere pentru orice pagube provocate de protestatari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram