/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Liderul Platformei DA anunță lansarea aplicației „Andrei Năstase”

missing
10 iulie 2020, ora 12:50

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a anunțat despre lansarea unei aplicații cu denumirea „Andrei Năstase”, lansată de Platforma DA cu scopul de a „înlesni” comunicarea dintre candidatul PPDA la prezidențiale și cetățenii R. Moldova „indiferent de opțiunile lor politice”.

„Anunțam astăzi că lansăm o aplicație destinată telefoanelor mobile, o aplicație menită să înlesnească comunicarea Platformei Demnitate și Adevăr și a candidatului său la alegerile prezidențiale cu toți oamenii. Vrem să comunicăm deschis cu cât mai mulți cetățeni, indiferent de opțiunile lor politice. Indiferent de opțiunile politice ale cetățenilor noștri e bine să cunoaștem cu toții adevărul. Aplicația este una gratuită și poate fi descărcată chiar din acest moment de pe cele două platforme globale dedicate unor astfel de instrument de comunicare App Store și Google play”, a declarat Năstase.

Andrei Năstase a anunțat că el este candidatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr la alegerile prezidențiale care ar urma să aibă loc în noiembrie 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram