Un scurt filmuleţ, care a apărut iniţial pe platforma TikTok şi ulterior a devenit distribuit în masă pe reţeaua de socializare Facebook, a ajuns şi în atenţia noastră după ce minim cinci oameni ni l-au trimis în diverse mesaje la adresa redacţiei. Imaginile arată o ipostază ruşinoasă în care s-a pomenit o maşină de poliţie din Moldova.

Unde au avut loc filmările şi cine sunt protagoniştii din pseudo clipul video “pentru maturi” nu este clar, însă cert este că în imagini există un automobil de poliţie cu însemnele IGP.

Mai mulţi minori au avut acces la el şi nu au ezitat să se avânte în distacţii şi dansuri pe care l-a sigur nu le-au învăţat de acasă de la părinţi. Citeşte continuarea articolului şi vezi imaginile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!