După ce a demisionat ieri dimineață, 10 iulie, consilierul pe comunicare al prim-ministrului Ion Chicu, Vitalie Dragancea, a fost întrebat de reportera tv8 Natalia Ghețu unde îl vom regăsi peste o lună. Ex-consilierul nu a exclus că ar putea ocupa un fotoliu și la Președenție.  

„Clar nu o să fie agenție, funcție publică și clar acum nu știu unde o să mă regăsesc. Săptămâna viitoare o să încep să mă gândesc. Să vedem ce oportunități o să vine marți, miercuri. – Au venit deja? – Nu, va trebui să le caut”, a declarat Vitalie Dragancea în cadrul unui interviu difuzat în timpul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la tv8.

Întrebat ce va face dacă șeful statului Igor Dodon îi va propune să ocupe un fotoliu la Președinție, fostul consilier a spus următoarele: „Din câte cunosc eu staff-ul Președinției este plin. Nicio propunere nu o să fie acceptată până nu o să fie discutată. Dar nu excludeți? – Nu exclud”, a precizat Vitalie Dragancea.

Pentru tv8 Vitalie Dragancea a spus că a demisionat din funcția de consilier al prim-ministrul Ion Chicu, pentru că a obosit.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!