/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

David și Victoria Beckham, socri mari! Fiul lor cel mare se căsătorește, la 21 de ani

missing
11 iulie 2020, ora 14:29

Brooklyn Beckham (21 de ani), băiatul cel mare al lui David și Victoria Beckham a primit acordul părinților pentru a se căsători cu iubita sa, Nicola Peltz, în vârstă de 25 de ani. Cei doi erau deja logodiți, iar în curând vor face pasul cel mare, scrie Digisport.ro

Brooklyn Beckham este în prezent model și fotograf în Statele Unite, iar Nicola Peltz este o actriță de perspectivă în America de Nord. Nicola a fost nominalizată la premiul Teen Choice pentru cel mai bun debut cinematografic.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz sunt împreună din luna noiembrie a anului trecut, după ce fiul lui David Beckham s-a despărțit de modelul Hana Cross.

David și Victoria Beckham au împreună 4 copii: Brooklyn Joseph (21 de ani), Romeo James (17 ani), Cruz David (15 ani) și Harper Seven (9 ani).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram