/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un primar din raionul Soroca a murit, după ce s-a infectat cu coronavirus. Era internat la spital din luna mai

11 iulie 2020, ora 09:38

Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) anunță decesul lui Valeriu Pruteanu, primar al satului Dubna, raionul Soroca. Acesta s-ar fi infectat cu COVID – 19 în luna mai și a fost internat într-un spital din Chișinău. Vineri, 10 iulie, primarul s-a stins din cauza complicațiilor infecției.

„O perioadă îndelungată s-a aflat în secția de reanimare, infecția afectându-i întreg organismul. În urma complicațiilor survenite din cauza coronavirusului, a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar la 10 iulie s-a stins din viață. Valeriu Pruteanu s-a născut la 7 iulie 1952”, anunță CALM.

Valeriu Pruteanu a fost un primar longeviv, aflându-se la conducerea satului timp de mai bine de 16 ani. Potrivit CALM, de la alegerile din toamna anului trecut a reușit să ilumineze jumătate din străzile localității, a demarat lucrările la construcția apeductului și mai avea mai multe proiecte de implementat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram