/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Anchetă internă la MAI, după ce o mașină a încălcat Regulamentul Circulației Rutiere chiar sub ochii unui echipaj de poliție

missing
11 iulie 2020, ora 18:20

O mașină a fost surprinsă încâlcând Regulamentul Circulației Rutiere chiar sub ochii unui echipaj de la poliție. Șoferul a încercat să întoarcă neregulamentar pe bd. Ștefan cel Mare, în apropiere de clădirea MAI, dar s-a răzgândit când și-a dat seama că în spatele său e o mașină a INSP.

Oamenii legii nu au intervenit, însă în niciun fel, iar conducătorul auto și-a văzut liniștit de drum.

Serviciul Protecție Internă și Anticorupție (SPIA) al MAI s-a autosesizat după ce imaginile care au surprins momentul au ajuns pe internet.

„În acest context, a fost identificat automobilul și proprietarul acestuia întru documentarea cazului conform legislației în vigoare. Astfel, în scopul examinării obiective și echidistante a tuturor acțiunilor și inacțiunilor comise de către angajații poliției, de către SPIA a fost inițiată anchetă de serviciu”, anunță cei de la SPIA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram