Ar fi fost o cursă cu maşini care folosesc acelaşi motor, dar forţat să producă putere diferită, doar dacă se alegea în loc un Bentayga V8 cu 550 CP.

Însă în această bătălie a super SUV-urilor cu cel puţin 600 CP, produse de mărci ale grupului VW, s-a făcut uz de un Bentayga W12 cu motor de 6.0 litri şi un aerokit diferit, care să facă faţă cât de cât concurenţilor, deşi un Bentayga Speed ar fi fost o selecţie mai potrivită.

Colegii de la CarWow au reuşit să alinieze împreună aceste patru maşini pentru a li se testa performanţele pe drum drept, deşi niciuna dintre ele nu a fost proiectată cu ideea de a parcurge cât mai repede 402 metri sau de a participa în drag racing pe o distanţă mai mare. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!