/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Povestea emoționantă a femeii din SUA care s-a angajat să spele vase, doar ca să-și poată vedea soțul în timpul pandemiei

missing
12 iulie 2020, ora 18:35

Mary Daniel, o femeie de 57 de din Florida, a petrecut 114 zile departe de soțul ei, până când a obținut o slujbă part-time. Deși să speli vase poate părea umilitor, femeia spune că „s-a aruncat” pe ofertă, relatează digi24.ro, citând CNN.

Daniel își vizita zilnic soțul, Steve, aflat într-un centru de îngrijire pentru pacienți cu Alzheimer din Florida, până în martie, când vizitele au fost interzise din cauza pandemiei de coronavirus. Virusul i-a ținut departe timp de 114 zile, timp în care soțul ei a fost afectat de această despărțire, spune ea. Când centrul i-a oferit un loc de muncă la spălat vase, cu jumătate de normă, a acceptat imediat.

Le-am spus că voi fi cel mai bun spălător de vase, pentru că vreau să fiu aici, pentru că trebuie să fiu cu el ”, a povestit ea.
Înainte de carantina provocată de coronavirus, Daniel își ajuta soțul să se pregătească de culcare în fiecare seară și se uitau împreună la televizor.

Asta a fost rutina noastră, apoi dintr-o dată am plecat. Și el nu știe de ce. Nu poate înțelege de ce”, spune ea.

Ea a spus că au încercat să vorbească printr-un geam, dar aceste vizite l-au supărat pe Steve. Pentru că starea lui este destul de gravă, nici apelurile video nu au fost o soluție.

Chiar și pentru postul de angajat part-time la curățenie a trebuit să treacă prin multe proceduri.

A trebuit să fac un test COVID, un test TBC, 20 de ore de training video și un test antidrog”, a povestit ea.

Când a început munca, în 3 iulie, soțul ei a recunoscut-o, chiar dacă purta mască.

Am intrat în camera lui și el mi-a spus pe nume, a fost o ușurare. M-a îmbrățișat și amândoi am plâns”, a spus femeia.

Daniel spune că starea soțului ei s-a îmbunătățit de când se pot vedea din nou.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram