/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Câte milioane de euro a câștigat Premier Energy în 2019

missing
13 iulie 2020, ora 10:39

EMMA Alpha Holding, principala companie holding a EMMA Capital Group din Cehia (care deține Premier Energy din Moldova), a finalizat anul 2019 cu un profit de 630 milioane euro, din care aproape 100 milioane euro în Moldova, potrivit rezultatelor sale auditate, scrie Mold-street.

Acesta reprezintă cel mai bun rezultat economic pe care Grupul l-a obținut de la fondarea sa în 2012, se arată într-un comunicat al Emma Capital.

Proprietarul satisfăcut

Pe lângă rezultatele contabile ale companiilor la care Grupul deține o acțiune, la acest rezultat a contribuit un profit unic în valoare totală de 447 de milioane euro din vânzarea participațiilor minoritare din Grupul SAZKA și Home Credit Group. Astfel capitalul propriu al grupului a crescut de la 512 milioane euro la 1,038 miliarde euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram