Război în Ucraina, ziua 169: Rușii au bombardat din nou centrala de la Zaporojie. Nivelul de radiații - în normă

auto

Face asta în fiecare zi? Câte reguli încalcă un șofer doar pentru a ajunge comod într-o parcare pe trotuar

13 iulie 2020, ora 12:59
Distribuie:

Un şofer din capitală a găsit o metodă de a-şi face acces într-o parcare, pe trotuar, din sectorul Râşcani al capitalei, apelând la o serie de încălcări. În obiectivul camerei de bord în cauză a ajuns pentru prima dată, însă cine ştie de câte ori a mai făcut asta.

Şi chiar dacă este o zonă unde traficul nu lipsește practic niciodată pe timp de zi, mai exact fiind vorba despre bine cunoscutul sens giratoriu de la Pancom, nimeni nu poate să îi spună nimic.

Automobilistul a abordat sensul giratoriu, după care, fără o elementară semnalizare a direcției măcar, a trecut peste linia dublă continuă, a călcat peste marcajul 1.16.1 (linii late conturate pe care intrarea este interzisă) și ulterior s-a deplasat pe contrasens peste două benzi de circulație, profitând de faptul că traficul nu era intens la moment. Citeşte continuarea articolului şi vezi încălcările realizate operativ, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram