De ce în Chişinău se înregistrează deseori trafic îngreunat şi ambuteiaje? Este o întrebare complexă care depinde de mai mulţi factori, inclusiv de numărul de automobile care utilizează drumurile într-o anumită oră, însă motivul principal este unul pe cât se poate de evident – încălcarea regulilor de circulaţie rutieră!

Urmărind imaginile ataşate acestui articol, care arată cele mai problematice intersecții în acest sens, doar imaginaţi-vă cum s-ar desfăşura circulaţia dacă un număr mai mic sau poate chiar nul de şoferi ar respecta întocmai regulile!

De exemplu, dacă cineva s-ar încadra în banda necesară pentru a vira ulterior acolo unde are nevoie, din timp, însă nu să fie mai “isteţ” şi să facă abuz de o alta. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!