/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Motivul principal şi elementar pentru care în Chişinău se înregistrează trafic îngreunat şi ambuteiaje

13 iulie 2020, ora 11:00

De ce în Chişinău se înregistrează deseori trafic îngreunat şi ambuteiaje? Este o întrebare complexă care depinde de mai mulţi factori, inclusiv de numărul de automobile care utilizează drumurile într-o anumită oră, însă motivul principal este unul pe cât se poate de evident – încălcarea regulilor de circulaţie rutieră!

Urmărind imaginile ataşate acestui articol, care arată cele mai problematice intersecții în acest sens, doar imaginaţi-vă cum s-ar desfăşura circulaţia dacă un număr mai mic sau poate chiar nul de şoferi ar respecta întocmai regulile!

De exemplu, dacă cineva s-ar încadra în banda necesară pentru a vira ulterior acolo unde are nevoie, din timp, însă nu să fie mai “isteţ” şi să facă abuz de o alta. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram