/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Soția lui John Travolta, actrița Kelly Preston a murit, după doi ani de luptă cu cancerul

13 iulie 2020, ora 10:13

Celebrul actor de la Hollywood, John Travolta e în doliu. Soția acestuia, actrița Kelly Preston a murit duminică dimineață, la vârsta de 57 de ani, după doi ani de luptă cu cancerul la sân. Vestea cutremurătoare a fost dată chiar de Travolta într-o postare emoționantă pe Instagram.

„Vă anunț cu extrem de mare tristețe că frumoasa mea soție, Kelly, a pierdut lupta pe care a purtato în ultimii doi ani cu cancerul. A luptat ca o curajoasă datorită iubirii și sprijinului multor oameni. O să încerc acum să fiu aproape de copiii mei, care tocmai și-au pierdut mama, așa că iertați-mă dacă nu veți auzi de mine pentru o vreme. Să știți însă că vă voi simți sprijinul în săptămânile și lunile în care vom încerca să ne vindecăm de pe urma acestei pierderi”, a scris John Travolta.

Kelly Preston și John Travolta au avut împreună trei copii, pe Ella în vârstă de 20 de an și pe Benjamin care are acum 9 ani. În 2009, cei doi actori au pierdut un fiu, pe Jett, care a murit la vârsta de 16 ani.>

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram