O veste mai neobişnuită vine din SUA. Angajaţi ai filialei locale a companiei Ford au cerut de la conducere încetarea producţiei de maşini pentru poliţie!

Motivul este în imaginea pe care şi-o formează producătorul auto – automobilele construite şi livrate oamenilor legii au fost asociate în ultima perioadă de timp cu rasismul și violența din partea forțelor de ordine.

Potrivit The Hill, aproximativ 100 de angajați ai companiei au semnat declaraţia. Ei doresc ca managerii să ordone încetarea producției și livrarea de mașini către poliție pe fondul confruntărilor în curs de desfășurare, care au început să se desfăşoare în masă în Statele Unite ale Americii după ce, la scurt timp, o lume întreagă a aflat cum a fost ucis George Floyd. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!