La sigur mulți dintre voi își reamintesc de Mercedes-ul inundat în data de 1 mai în apropiere de localitatea Pașcani. Atunci postasem niște fotografii cu mașina acoperită de o pătură care avea menirea să o protejeze de grindină, însă ceea ce proprietarul nu luase în calcul era viitura care practic a inundat automobilul.

Ei bine, câteva minute în urmă, proprietarul a revenit cu o nouă fotografie în care vedem același Mercedes-Benz CLK, doar că într-o stare impecabilă!

În postarea sa, proprietarul mulțumește unui atelier de detailing și menționează că în ciuda faptului că mulți îi scriau atunci că va avea un miros insuportabil în interior, că majoritatea componentelor electronice vor avea de suferit și că ar fi bine să o vândă, iată că toate aceste lucruri nu s-au adeverit. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!