/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

„A fost o idee”. Dodon, despre decorarea ministrei Sănătății cu ordinul „Gloria Muncii”

missing
14 iulie 2020, ora 12:40

Șeful statului s-a răzgândit. După ce la 10 iulie curent, a anunțat că ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu urmează să fie decorată cu ordinul „Gloria Muncii”, astăzi, Igor Dodon spune că a fost doar o idee.

„Încă nu a fost decorată. La această etapă au fost decorați peste 400 de lucrători medicali din toate raioanele țării. Decorarea doamnei ministre a fost o idee, vedem, poate o decorăm mai târziu. Mai are încă mult de muncă”, a declarat Dodon.

Președintele Igor Dodon a anunțat pe 10 iulie că o va înainta pe Viorica Dumbrăveanu la distincția de stat „Gloria Muncii” pentru că face față pandemiei și este un profesionist în fruntea ministerului.

”Probabil ați urmărit ieri prestația în plenul Parlamentului. Consider că ea face față acestei situații complicate. Este un profesionist în fruntea ministerului. Discutăm cu colegii s-o înaintez la distinția de stat ”Gloria Muncii”. Așa că ea nu va pleca, ea face față”, a declarat Igor Dodon la 10 iulie.

/VIDEO/ Ministra Sănătății va fi înaintată la distincția de stat ”Gloria Muncii”. Dodon: ”Este un profesionist”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram