Șeful statului s-a răzgândit. După ce la 10 iulie curent, a anunțat că ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu urmează să fie decorată cu ordinul „Gloria Muncii”, astăzi, Igor Dodon spune că a fost doar o idee.

„Încă nu a fost decorată. La această etapă au fost decorați peste 400 de lucrători medicali din toate raioanele țării. Decorarea doamnei ministre a fost o idee, vedem, poate o decorăm mai târziu. Mai are încă mult de muncă”, a declarat Dodon.

Președintele Igor Dodon a anunțat pe 10 iulie că o va înainta pe Viorica Dumbrăveanu la distincția de stat „Gloria Muncii” pentru că face față pandemiei și este un profesionist în fruntea ministerului.

”Probabil ați urmărit ieri prestația în plenul Parlamentului. Consider că ea face față acestei situații complicate. Este un profesionist în fruntea ministerului. Discutăm cu colegii s-o înaintez la distinția de stat ”Gloria Muncii”. Așa că ea nu va pleca, ea face față”, a declarat Igor Dodon la 10 iulie.

/VIDEO/ Ministra Sănătății va fi înaintată la distincția de stat ”Gloria Muncii”. Dodon: ”Este un profesionist”

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!