Alți trei angajați din sistemul de învățământ din Chișinău au fost confirmați săptămâna trecută cu coronavirus. În  două dintre cazuri este vorba despre persoane care activează în grădinițe.

„Două cazuri sunt în grădinițe și un caz în liceu. Avem, de asemenea, două cazuri noi de îmbolnavire ân rândul elevilor și copiilor”, a declarat la ședința operativă a Primăriei Chișinău, viceprimarul Angela Cutasevici.

Săptămâna trecută, Cutasevici anunța că angajații a cinci grădinițe din municipiul Chișinău sunt în carantină după ce în instituții au fost înregistrate cazuri de infecție cu coronavirus. Dacă atunci erau raportate 12 cazuri de infecție cu Covid – 19 în rândul cadrelor didactice, astăzi, numărul celor din sistemul de educație care au dezvoltat infecția ar fi de 15. Autoritățile se declară îngrijorate de situație și spun că decizia de a le redeschide va fi extrem de complicată.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!