/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Alți trei angajați din sistemul de învățământ din Chișinău, confirmați săptămâna trecută cu coronavirus

14 iulie 2020, ora 10:37

Alți trei angajați din sistemul de învățământ din Chișinău au fost confirmați săptămâna trecută cu coronavirus. În  două dintre cazuri este vorba despre persoane care activează în grădinițe.

„Două cazuri sunt în grădinițe și un caz în liceu. Avem, de asemenea, două cazuri noi de îmbolnavire ân rândul elevilor și copiilor”, a declarat la ședința operativă a Primăriei Chișinău, viceprimarul Angela Cutasevici.

Săptămâna trecută, Cutasevici anunța că angajații a cinci grădinițe din municipiul Chișinău sunt în carantină după ce în instituții au fost înregistrate cazuri de infecție cu coronavirus. Dacă atunci erau raportate 12 cazuri de infecție cu Covid – 19 în rândul cadrelor didactice, astăzi, numărul celor din sistemul de educație care au dezvoltat infecția ar fi de 15. Autoritățile se declară îngrijorate de situație și spun că decizia de a le redeschide va fi extrem de complicată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram